fredag, januari 18, 2019

High school graduate!

Nu är hon klar med high school, vår fina tjej! Sista finals idag och så var hon en High School Graduate. Tar examen en termin tidigt, för att hon vill och kan, och behöver göra något annat ett tag.

Sen kommer hon börja college till hösten, varnånstans vet vi inte ännu men hon har flera bra skolor att välja mellan. Kanske gör vi ett besök på en av skolorna hon inte besökt ännu, kan vara "the one".

Det finns bara möjligheter.

4 kommentarer:

annikainnewjersey sa...

Hej! Hittade din blogg idag... bara några år försent hahaha. Sökte på expats som skall flytta hem och kom då till din sida när ni flyttade tillbaka till USA från Madrid. Vi bor i Rivervale NJ och har varit här sedan augusti 2014 men nu till sommaren är det dags att flytta tillbaka till Sverige igen. Detta är andra gången vi flyttar hem, men första gången med tonåringar. Vår dotter kommer gå ut första året på high school nu till sommaren och vår son går tredje av fyra år på High school. Han kommer graduata high school redan nu i augusti, ett år för tidigt. Även han har läst i klasser och det kändes bra att han fick sluta ett år för tidigt än att gå om två år i gymnasiet hemma i Sverige. Tänker hålla kol på din blogg. Spännande! kram

eastcoastmom sa...

Kul! Hoppas flytten går bra, tonåringarna kan säkert anpassa sig!

Anonym sa...

Vad härligt för din dotter att hon tagit examen och är en High School Graduate. Grattis! Bra att hon har möjlighet att göra något annat ett tag. Vad roligt och spännande att hon har flera skolor att välja mellan . Lycka till!

eastcoastmom sa...

Tack! Hon är glada och förväntansfull, det här var det bästa för henne helt klart!