tisdag, januari 08, 2019

Halvmörker

Grå dag, det kändes som om man levde i halvmörker idag. Det hade snöat lite tidigt på morgonen, sen regnat, så det var fläckvis halt när jag var ute med Sixten första vändan. Det är inte längre helmörkt på morgonen när vi går ut, tycker att det märks att vi går mot ljusare tider.

Sonen hade glömt sin nattandställning, retainer, här hemma, så jag skickade den idag. Stoppade ner lite av varje i den stora lådan: kryddor, sockar, handlotion, tandtråd, cashewnötter och en hel del annat. Sånt som en student kan behöva.

Vi har just sett en film på Netflix som är mycket hypad, Roma. Svartvit film från Mexiko.som var fantastiskt filmad, så ja den kan rekommenderas.

4 kommentarer:

Annika sa...

Har jättesvårt att kommentera här, det gäller hos alla som har inbakade kommentarsfält. Mitt googlekonto blir osynligt, efter vad det verkar. Popupfält är inga problem. Mkt märklo. Det började när jag uppdaterade min MacBook nyligen. Fasiken vad jag alltid tycker att updateringar förstör. Orkar inte med alla verifieringar som kommer utan konto, så om jag kommenterar mer sällan nu beror det på att jag inte står ut med sjuka, omständliga verifieringar. That being said, ja det är verkligen gråa dagar nu, men nu tittar solen fram en stund. Själv längtar jag efter snö och kyla och hoppas att helgen ska leverera. Roma, den vann ju stora priser på GG, ska se den!!!

Anne sa...

Du är så rar som skickar såna här care packages till sonen, härligt för honom få lite små överraskningar. Vem gillar inte paket liksom :)
Roma har jag förstås hört om, visste inte den finns tillgänglig på Netflix, trodde inte den var "ute" än så att säga, så det är bra att veta. Den är på listan över filmer jag vill se.
Apropå väder. Här har det blåst konstant två dagar,så pass hårt att jag trott taket skulle rasa in och träden utanför svajade lite för mycket och läskigt, tror vi borde ha nån trädgårdsexpert komma över och titta och ge nån proffsåsikt om det är säkert eller om nåt träd borde bort..

eastcoastmom sa...

Sorry Annika, försökte ha kommentarer på andra sättet, men då kunde jag inte svara kommentarerna på ett vettigt sätt!!! Fattar noll av detta...
Men du, se Roma! Verkligen bra, vacker, gillade tempot i den.

eastcoastmom sa...

Sonen kommer undra hur jag tänkte över det här paketet, men jag tycker det är kul att slänga ihop ALLT och överraska!
Roma är en film som gick direkt via Netflix, mycket mycket bra.
Här har det också stormat, jag gillar heller inte träd som verkar böjas i vinden...