tisdag, november 10, 2015

Cheer is life

Det är fantastiskt att ha ett sånt intresse, passion!, som Dottern har för cheerleading. Cheer är inte riktigt hela hennes tillvaro, men bra nära. Hon har träning tre dagar i veckan och match en, vilket ju är lite om man jämför med Sonens sex dagar, men varje tillfälle att göra cheer är bara kul. Tydligen.

Idag hade de gjort armhävningar på vanliga gympan berättade Dottern, och hon bestämde sig för att göra fler än killen intill henne, som var footballspelare. Ja, cheerleaders är starka. Underskatta dem inte.

Och sammanhållningen i teamet! Det är kul att det är ett varsityteam som består av alla grades, freshmen till seniors, och de pratar så mycket med varandra. Får veta mycket. Om allt. Ja. För vår tjej är cheer life.

2 kommentarer:

Desiree sa...

Later toppen och som om de har massor med kul och valdigt bra sammanhallning. Hade jag varit I hennes alder och bott I USA hade jag mer an garna ocksa kort cheer. Vad kul att hon har hittat sin grej.
Kram!

Annika sa...

Det är roligt! Peters systrars flickor kör också cheer och tumbling. Det är verkligen kul då barnen hittar sin grej. Det är ju kul att se på cheer också, och the dance team. De är ju så duktiga. Antar att de tävlar likaså?