söndag, november 01, 2015

Dagen efter...

Här har vi sovit massor inatt, konstigt och inte bra till tidiga morgonen sen som stockar fram till nästan 9. Som ju egentligen var 10 eftersom vi gick över till vintertid inatt. Vet inte när vi sov så länge senast, om nånsin. Nej vi är inte sjusovare i den här familjen i vanliga fall. Jag har till exempel inga problem med att väckarklockan ringar 5.25 varje vardag, det är bara att gå upp, liksom.

Hämtade barnen hos kompisar, båda var ju på sleepovers.

Var tvungen att väga allt Halloweengodis som Dottern fick igår. Vågen visade på 3.5 kg, och då berättade Dottern att hon och kompisen Z ätit massor med godis igår kväll... Oh my! Nu har Dottern delat sitt godis med Sonen och det som blev över ska hon ta med till skolan och ge bort till de som vill ha. Bra. Här hemma vill jag inte se godis på ett bra tag känns det som.

Bra idag: Bokat två nätter på Manhattan mellan jul och nyår.

4 kommentarer:

Annika sa...

OCH jag vaknade 4:40 och kunde inte somna igår. Suck.
Men det blir väl bättre det med.
Vi hade så mkt godis över, men grannskapet samlade in det godis man ville donera under en liten utomhusfest igår. Det ska skickas till trupperna. Glad att vara av med det :) och glad att det går till välgörande ändamål. Din flicka var jättefint utklädd.

Desiree sa...

Ser ut som en kul Halloween din dotter hade. Grattis till filmjolken. Kul att du lyckades komma pa trixet for att fa till det hela. Later supernice med en liten mini-weekend I Manhattan mellan jul och nyar.

eastcoastmom sa...

Jag är så glad att dottern ännu inte insisterat på de ganska utmanande/sexiga outfits som många av hennes jämnåriga väljer... Hon är ju bara 14.

eastcoastmom sa...

Verkar som båda barnen var nöjda! Efter mycket fix fick jag till filmjölken, så glad!