tisdag, maj 15, 2012

13 år

Födelsedagskram idag!

Sonen fyller 13 år idag. Nu har vi en tonåring här hemma. Vår lilla blonda svensk-brasse, swedezilian som han kallar sig själv, börjar bli stor.

Coolaste klockan fick han i present, en Oxygen med svart urtavla. Och en mörkcerise tröja som han tokgillade. Bland annat.

Oh my, var ska jag börja? Sonen är alltid glad, har fantastisk humor och hans musikminne är outstanding. Han är hjälpsam och kan montera vilka IKEA-möbler som helst på nolltid. Han kan förresten montera allt och förstå tekniska komplicerade instruktioner. Och läsa kartor. Han hittar överallt. Stark som en oxe är han och älskar skidåkning, båtar och bilar. Grabben bryr sig om, han är omtänksam.

Vi brukar skoja och säga att han ska bli barnläkare eftersom han är smart och gillar småbarn, de avgudar honom. Men vem vet. Det finns bara möjligheter.

Älskar att se hur kul Sonen och Dottern har tillsammans. Hur samspelta de är. För det mesta.

Stora kramen till vår urso branco, den vita björnen, som han kallades i Brasilien!

(det är helgdag är i Madrid idag, San Isidro, en lokal helgdag)


5 kommentarer:

Taina sa...

Olalalaaa! En tonåring i huset! Grattis till 13-åringen!

Annika sa...

Grattis till den nya tonåringen!!

Mrs Oikari sa...

Vilka underbar barn ni verkar ha! Jag hoppas vi lyckas lika bra med våra :)

Saltistjejen sa...

Å vilken fin kärleksförklaring till din son! Och Grattis till honom på hans födelsedag! 13 är stort! Jag mins faktiskt när jag fyllde 13 och att jag tyckte det kändes lite extra sådär. Så nu är du mamma till en tonåring. Det låter både härligt spännande och lite läskigt för en som fortfarande fokuserar på 3-års trots hahaha!
Stor Kram och hoppas ni alla har en riktigt fin dag!

eastcoastmom sa...

Tack alla! Han är helt underbar, vår tonåring!