tisdag, augusti 23, 2005

Terass i form av en amöba, kanske?

Stod och tittade ut på den blivande stenterassen och tänkte att den kanske skulle vara snygg i en lite friare form, nån typ av amöba eller så? Som det är nu ahr vo planerat den som ganska rak i linjerna, den rundar ett träd som står ivägen men det är egentligen allt. Eftersom den bara är påbörjad och vi har några dagar på oss innan de som arbetar med den kommer hit igen så får vi... tänka under tiden.

Födelsedag. Men jag var uppe först av alla. Har börjat ställa klockan så, igen, inför hösten. Det är skönt att komma igång innan barnen är upp och hoppar. Alla glada. Vi var och handlade mat. Underbart väder, varmt men inte fuktigt, lite vind. Gick ner till stranden - barnen klagar alltid lite till att börja med, de vill att vi åker bil som alla andra, men jag tycker det är onödigt när vi har 1.5 km helt plan väg med fantastisk utsikt över havet att gå för att komma till badstranden.

Sedan middag på restaurang med familjen. Underbara grillade räkor till förrätt, svärdfisk som huvudrätt och creme brulee till efterrätt. Barnen gillade verkligen sin fish and chips.

jag fick inga presenter, men det trodde jag väl inte heller. Mycket fina blommor från K, dock.

Inga kommentarer: