tisdag, augusti 16, 2005

Skunk-varning!

Barnen sov bra inatt, jag väckte dem 7.45 imorse, vi kramades länge i sängen. Själv låg jag vaken länge inatt och funderade på renoveringar och vad vi ska ha för lampa i vår garderob och en massa annat. Ganska oväsentligt när man egentligen borde sova.

Mulet idag också men inget regn. För att hitta på nåt vettigt åkte vi till poolen och barnen badade i en timme och G simmade flera längder bröstsim, inte på raken, utan han simmade en längd och lekte och dykte lite, simmade en längd och dök osv. Vilken skillnad på hur han simmar nu mot hur han simmade i början av sommaren! Nu simmar han lugnt och sjunker inte ned så långt i vattnet som han gjorde för nån månad sen, han simmar jättebra!

"Titta titta vad är det som springer förbi?" ropade jag till K när vi just satt oss för att äta en (som vanligt) sen middag på terassen.
Utanför i den mörka trädgården, men i ljuset från köket och terassen, kunde vi skymta ett djur som var svart och vitt. Skunk! Jag såg den tidigare idag i en grannes trädgård, så skunken bor väl häromkring. Undrar om det är bra eller dåligt att ha en skunk så nära inpå?

Inga kommentarer: