torsdag, september 03, 2015

Uniform, check!

Uniformer. Dottern och kompisen J fick sina uniformer för respektive sport idag. Field hockey och cheer.

Konstig september. På måndag är det Labor Day, så långhelg. Måndagen därpå Rosh Hashana, också skollov. Och onsdagen veckan efter det är det Yom Kippur, skollov igen...

Ute på uppdrag. Först hos Toyota för att fixa bilen, där satt jag i 2.5 timme... Sen ägnade jag resten av dan åt köpa reservdelar till en toalett som slutat spola, köpa kattmat, leta kokosvatten - hittade dessvärre inte exakt det Sonen ville ha - vattna träd i trädgården och laga mat. Tvättade en maskin också. Så gick den dan. Living the glam life!

Extra middaggäst. Den här veckan har vi haft Sonens kompis W här på middag flera kvällar. Han är ensam hemma och jag lovade hans mamma att se till att han fick ordentlig mat. Tror han känt sig lite ensam också.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att man är ledig på de judiska hlegerna också. Här i Israel är september en helt galen månad - först drar skolorna igång 1:a september och sedan går det bara ett par veckor så är det dags för ett par veckors skollov. Tror att vi har totalt 14 arbetsdagar i år eftersom de röda dagarna lagt sig mitt i veckorna den här gången!