tisdag, februari 25, 2014

Tillbaka i verkligheten

Sådär glada barn imorse... Men de kom iväg till skolan som de skulle och jag var på gymet. Ironman var också iväg till sitt gym innan han tog tåget till stan. Allt som vanligt alltså.

Tvätt och tvätt och mera tvätt och ändå har jag inte tvättat allt på långa vägar. Handlade mat på både Whole Foods och Trader Joes, det är svårt att handla allt på ett ställe, alltid nån specialgrej man vill ha som bara finns i en viss butik. Lyxproblem.

Vardag igen. Känns ändå ok.

2 kommentarer:

Annika sa...

Jag kan inte handla all min mat på varken WF eller TJ. Måste till ngn vanlig mataffär alltid. Så det blir inte så ofta jag handlar på varkendera. Mer vanliga super markets för mig som Wegmans och Safeway och Harris Teeter. Men jag gillar att trava runt på WF, de ör ju så fina. TJ är lite kul också, men svårare, tycker jag.
Japp, back to reality. Här snöar det som bara den, men skolan hann inte fördröja öppnandet då det började snöa vid 5:30. O man vilken kritik de kommer att få...

Desiree sa...

Välkommna hem igen. Känner också igen det där problemet med att man hittar vissa varor i en affär och andra i en annan. Dessutom blir det så att vi har vissa favoriter i olika länder här ;-)
Beundrar din make som hinner både jobba och träna så att han håller sig i ironman form. Det tar ju en hel del tid att hålla sig på topp.