tisdag, april 09, 2019

Varmt. Och kallt.

Värme! Igår var det varmt, nästan 20C, jag satt i solen på trappan och funderade på om jag borde byta till shorts. Fick fräknar på näsan, borde använt solskydd.

Sen kallt. Idag har vi ynka 7C men det känns som minus. Gråväder, och nu på kvällen regnar det. Typiskt eftersom Ironman, Maken, är ute och springer.

Magnolia på gång. Många magnoliaträd med stora stora knoppar nu, påväg att blomma. Det är så vackert med magnolia!

Collegeskandalen... Wow vilken härva... Ingen är direkt förvånad, bara att ingen blivit fast tidigare... Antagningar till amerikanska universitet är komplicerade, det ingår så många delar, vilket i sig är bra, vi har lärt oss gilla det. Men vad som är otroligt frustrerande är när studenter blir antagna till college på helt falska grunder! 

3 kommentarer:

Anne sa...

Collegeskandalen ja. Som du säger, inget chockerande nytt utan bara att nu har folk åkt fast också. Vet inte om det här praktiskt kommer innebära förändringar eller om det bara fortsätter som förut men man kan ju hoppas. Det är ju verkligen äckligt över hur vissa fuskar och betalar sig in på olika sätt medan samtidigt så får hårt arbetande och förtjänande studenter inte chansen pga andra stulit deras platser...

Annika sa...

Vi har haft varmare än nu, 30 grader.
DET är inte så kul i april. För tidigt, och på så sätt blommar allt över innan man hunnit njuta färdigt av det.
Idag svalare, runt 20.

Magnolian har blommat över här nu, mer eller mindre. Deras tid är SÅ kort. De är ljuvliga.

Ja, vad ska man säga om hela collegehärvan. SHAME! OCH allt kommer alltid fram, så jag fattar inte hur de ens tordes göra detta.
Ja, man blir förbannad.

eastcoastmom sa...

Anne: Helt otroligt att folk vågar fuska på det här viset! Hur kunde de tro att det skulle funka, i långa loppet? Sonen kom inte in på USC, faktiskt en av hans safety schools... känns helt ok nu. Han trivs så bra där han är.

Annika: Ni är nån vecka före oss!
Collegehärvan.. ja wow... det fåniga är ju att de här studenterna säkert hade kommit in på bra skolor på egen hand, kanske inte top-40, men bra skolor! Blows my mind vad vissa föräldrar hittar på...