onsdag, oktober 18, 2017

Är det verkligen höst?

 Tidvattnet rusade in idag, verkligen forsade! Dessvärre kunde vi inte stanna på stranden så länge, Sixten och jag, vi väntade på att får bevattningen i trädgården avstängd inför vintern. Så var tvungna att skynda hem igen.
Utsikten ikväll på tidiga kvällspromenaden. De flesta träd är fortfarande helt gröna. Men några har faktiskt tappat alla löv. Allt eller inget, liksom.

Ikväll har Dottern provat och bestämt sig för långklänningen för Counties, balen som är i januari. Hon har diskuterat med sin date Matt vilken hon skulle välja, de är bästa vänner. Nu är det bara skor kvar.

4 kommentarer:

Annika sa...

Hört att experterna sagt att vi förmodligen går bet på de finaste höstfärgerna iår längs hela östkusten. DET märker jag tydligt. I bergen är det finare, men här är det mest grönt än. Löven här blir brunaktiga, sen faller de av. Lär bero på torkan under sommaren och förhösten. Trist. Men vädret är såååå top of the line nu!!!

Steel City Anna sa...

Gulligt att välja klänning med sin dejt :)

eastcoastmom sa...

De har diskuterat flera kvällar, via FaceTime. Han är toppen!

eastcoastmom sa...

Tror också det blir så, löven liksom torkar innan de hinner gulna. Tydligen har det regnat mindre än hälften så mycket som det brukar. Oh well, får njuta av det fantastiska vädret.