torsdag, oktober 29, 2015

Höstens gula

Alltså färgerna. Soligt idag och nu tror jag att höstlöven är som finast. Just innan de kommer falla. Gräsmattor är som gula golv i trädgårdarna. Den här bilden tog jag idag utanför en kyrka på Post Rd här i stan.

Katterna och skrivaren. Det är nåt med skrivaren som får fart på katterna. När de hör att skrivaren sätter igång kommer de springande, tittar på pappret som skrivs ut och så måste de peta med tassarna... Ikväll fick Zingo till en rejäl paper jam, papperskaos. Stackars Sonen fick kämpa för att fixa kaoset. Morr! Det här är sånt som händer flera gånger i veckan.

Vintersäsong. För första gången var det enkelt att anmäla Sonen till nästa säsong i hans sport. I somras gick high school sports över till ett datoriserat system, så när man väl skrivit in alla uppgifter behöver man inte upprepa allt nästa säsong. Nu var det bara att klicka i att alla uppgifter var korrekta. Äntligen, verkligen.

Värme. Vädret är som vanligt upp och ner här i New England. Idag har vi haft strax över 20C.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Helt otroligt vackra färger just nu. Här har vi också haft milt väder denna vecka med ca 16 grader. Ganska varmt för årstiden. Ha en fin start på helgen.

Annika sa...

Ja, jag tror vår peak är i dagarna, men sen går det fort. SÅ bäst att fota nu medan tid finnes. Jag vet, knäppt väder...idag är det normalt för årstiden igen, men vi hade 24 häromdagen. HAPPY HALLOWEEN!!

eastcoastmom sa...

Här går ju vädret upp och ner, ena dan 20 och nästa 12 grader.

eastcoastmom sa...

Trodde löven skulle blåsa av träden igår, det blåste ganska friskt, men det är mycket löv kvar idag också!