onsdag, februari 04, 2015

Tågolycka, men inte här

Hua! Vilken otäck tågolycka det var igår. När jag fick uppdateringen via CNN på telefonen blev jag alldeles kall eftersom det bara stod Metro North. Det är det pendeltåg som Ironman tar till och från jobbet på Manhattan. Vårt tåg kallas New Haven-line, och tåget med olyckan var Harlem-line, som går till White Plains.

Hemskt hemskt hemskt hur som helst.

Efter skolan idag kom second quarter-betygen för High School. Spännande förstås. Knappt så man vågar kolla. Men det gjorde jag förstås och vår sophomore - Sonen - hade riktigt bra betyg. Han hade helt klart pluggat bättre än i höstas. Bra jobbat med tanke på att han tar nästan uteslutande honors-klasser, som ju är de mer krävande klasserna.

Glada och stolta föräldrar idag!

4 kommentarer:

Annika sa...

Jag läste om den/såg också på kvällsnyheterna. FY fy fy...vilken ångest!! Det är en skräck hos mig, att fastna på en järnvägsräls med bilen.
Förstår om det isade i dig.
Grattis till bra betyg!

eastcoastmom sa...

Man undrar ju vad som hände där!
Och betygen, yay!

Desiree sa...

Gud så skönt att det inte var det tåget som Ironman brukar ta. Läskigt när man sitter med andan i halsgropen och inte vet först. Men nu kan du istället glädjas fullt ut åt vilka duktiga barn du har som får fina betyg. Tycker absolut att du ska vara mycket stolt och glad.
Kram!

Anne sa...

Usch, förstår det under de där sekunderna/minuterna innan du förstod vilken tåglinje det var och vad allting rörde sig om, att det isade till rejält.
Och jaaaa, vilken bedrift!!! Heja sonen! Definitivt, ni ska vara så stolta. Men inte undra på det går bra för kidsen, ni verkar så himla fina föräldrar.
Second quarter betyg skrev du, intressant. Hur många gånger per skolår får man betyg?