torsdag, maj 01, 2014

Torsdag och fika

Sjukgymnast. Nu har jag varit hos en sjukgymnast som hjälper triatleter och långdistanslöpare, har träffat henne två gånger den här veckan. Idag fick jag en sån där snygg illblå tejp på vaden, som värsta elitidrottaren, den ska sitta på fyra dagar. Har börjat springa också. Yttepyttelite.


Fika. Svenskfika idag med ett gäng trevliga mammor. Det är kul att träffas och byta erfarenheter, idag pratade vi om dåliga amerikanska hus och mode bland svenska tweens, bland annat.

Förkylt vare här. Sonen är förkyld, jag har hört hur han snörvlat flera dagar men att lägga av träningen några dagar vill han ju inte. Nu var han så mosig i huvudet att han inte kunde koncentrera sig i skolan idag, tränade gjorde han såklart, men nu ska han i alla fall vara hemma från skolan imorron och har lovat låta bli att träna i helgen också. Kanske.

Bemärkelsedagar. Två födelsedagar på gång, Dottern och sen Sonen fyller år i mitten av maj. Har köpt några presenter men måste planera Dotterns kalas till nästa fredag också. Hoppades att jag fixat mitt sista barnkalas men icke, hon vill absolut ha kalas här hemma.

2 kommentarer:

Desiree sa...

Alltid kul att kunna prata sitt modersmål och träffas och utbyta erfarenheter samt kunna begklaga sig en smula på sådant man inte gillar.
Fikastunden ser god ut. Kul med kommande födelsedagar. Hoppas ni alla får vara friska då.
Kram!

Annika sa...

Kul att ni hade lite svenneträff igår också. Sådant är alltid kul.
GOTT fikabröd därtill.
HHA, tror att amerikanska hus avhandlas ofta hos oss också, fniss. Alltid kul att träffa svennar.
Trist med förkylning.
Hoppas också att alla är friska och glada till födelsedagarna.
Ha en finfin helg!!!