torsdag, mars 07, 2013

Really crazy weather. Really.

Vädret just nu. Tror vi har haft det mesta idag utom snö. Det har duggregnat, varit sol, sen plötsligt spöregn, sol igen, fem minuters störtregn, solen tittar fram, blixt och dunder. På den vägen har det varit. Nu för en stund sen undrade jag vem som startat en jättemotor utanför huset, men nä, det var storm och regn ute, men nu är det lugnt igen och man ser solnedgången mellan molnen. Crazy.


Hålla balansen. Dottern har fått för sig att hon bör öva upp balansen, så jag har letat fram vår balance board för henne att öva på. Hon är riktigt duktig!

Äntligen kan jag träna ordentligt igen! Jag har visserligen promenerat en timme nästan varje dag när jag var förkyld, men igår var jag på första spinningpasset. Den här förkylningen satt i näsan och öronen, varje gång jag snöt mig pep och knäppte det i öronen, riktigt högljutt. Hemskt obehagligt. Idag tränade jag yoga här hemma, och imorron är det spinning igen. Tjoho!

Fawlty Towers. Hela familjen har börjat kolla gamla serien Fawlty Towers. Total nostalgi. Och det är så kul att alla kan uppskatta samma serie!


4 kommentarer:

Martina sa...

Vart väder just nu är väldigt enkelt, men väldigt deprimerande; regn, regn och ater regn. SUCK!
Kramar

Desiree sa...

Härligt att du är tillbaka på spinning cykeln igen. Jag körde faktiskt själv ett spinning pass här i veckan för första gången sedan jag flyttade ner. Jättekul! Men oj vad ont jag hade i baken dagen därpå. Fattade först inte hur det kom sig. I Sverige tränade jag ju spinning några gånger i veckan så då han väl baken vänja sig vid spinning cykeln.
De där balance boards har jag sett på gymmet här. Jag ska testa nästa gång. Såg en tjej som stod på just en sådan och samtidigt kastade en tennisboll mot väggen. Såg supercoolt ut.
Ja det var allt en riktigt mix av allt möjligt ni fått som väder. Hoppas det stabiliserar sig.
Kram!

Anonym sa...

Här är det också grått och regn! Håller tummarna för sol i bergen till helgen. Alltså, Fawlty towers, det tipset tar jag till mig direkt. Kidsen kommer att älska!!!
Kram från France

Annika sa...

Här smälter snön undan med fart.
Lite mulet är det, helt OK det med.
PANG i BYGGET, det är grejjer det. Herregud vad jag skrattade åt det. OCH skrattar.
En verkligen klassiker.
Kram!