måndag, januari 28, 2013

Apples, lots of them

Här i huset har vi en äppelätare av stora mått: Dottern skulle kunna leva på enbart äpplen. Så äpplen köper jag många, helst Pink Lady.

Övrigt från måndagen: glada barn. Tvätt i massor, men gillar inte att det tar två timmar att tvätta en maskin. Träning. Lite spanskaplugg. Gjorde morots- och blomkålssoppa.

Det var den dan det. Not so fancy-schmanzy.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Amen, äpplen är bäst ju! Alla i familjen vill ha olika här. Tjejerna röda, sonen illgröna Granny osv...men så gott!
xo

Desiree sa...

Äpplen är supergott! Älskar själv äpplen. Ah tar din tvättmaskin också två timmar. Det är ganska lång tid. Min tar också ungefär 2 timmar.

Annika sa...

Men så himla UNDERLIGT!!
Det här inlägget kommenterade jag igår.
OCH min kommentar är PUTS väcK.
Det var SVÅRT att kommentera igår. Din verifikation kom inte upp direkt, fick försöka flera ggr, men till slut gick det. Måste du ha den, förresten? Den är SÅÅÅ jobbig. OCH spam fastnar i spamfiltret iaf, lovar!!
Men det var problem.
Sen publicerades kommentaren. OCH det fanns nog fler kommentarer än två igår då jag skrev min. Mkt märkligt.
Blogger älskar att bråka med oss.
Jag tänkte iaf säga att jag är som din dotter, älskar äpplen!!! Mmm...det är nog den frukt jag skulle välja om jag bara fick välja en enda!!
Kram!!

eastcoastmom sa...

Annika: Hm, det kom några spam, eller i varje fall knasbollar som trillade genom spamfiltret, därför hade jag verifikation och modererade kommentarer! Men jag tar bort det, så får vi se vad som händer...