måndag, juni 18, 2012

And now some bragging

De där slutproven, finals, som Sonen gjorde förra veckan, nu har han fått veta resultaten i alla prov utom English.

Och.

Han hade riktigt höga betyg i allt. Wow.

Den där engelskan kan ha gått hur som helst. Delen med ordförståelse och sånt är nog inga problem, men att skriva uppsats är inte Sonens grej. Eller rättare sagt, att komma igång med att skriva, när han väl skriver blir det mycket bra. Han säger själv att han skrev, men kom igång lite sent... men men. Vi har pratat med engelskaläraren förut om det här - en kul äldre brittisk gentleman med lustiga slipsar - och han säger att allt grabben måste göra är att starta, för "he´s got what it takes".

Just do it alltså.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Ååå GRATTIS!!!!!
Han är sååå duktig!
Och ja vad gör det om han inte har högsta betyg i engelska?? Särskilt som ni i så fall VET orsaken. Då kan man alltid jobba vidare med det.
KRAM!

eastcoastmom sa...

Det känns så otroligt kul att han bytt skola, land, helt nytt skolsystem, och ändå verkar kunna prestera superbra! Yay!!!

Liz sa...

Otroligt bra presterat!! Han kan verkligen vara stolt over sig sjalv och ni som foraldrar har all anledning till att vara stolta och "bragging" ar helt tillatet!! :D

Vi vet ju ocksa hur jobbigt det ar med att byta skola och system, ny larare etc och for honom ocksa att byta land ar ju annu "varre". Jattebra verkligen!! Jag ar saker pa att engelskan har gatt bra ocksa, och din dotter ar sakert lika duktig!

Kram

Desiree sa...

Stort grattis till din son. Himla duktigt att han gjort så bra ifrån sig.
Kram!