måndag, mars 11, 2019

Den här tjejen, alltså.

Nu är hon hemma. Och det känns så bra. Tror att våren kom samtidigt, för idag är det soligt, typ 10 grader varmt, snön smälter i rekordfart. Jag drack kaffe på trappan vid terassen!

8 kommentarer:

Annika sa...

Ja, hon var ju hemma ett tag . Hur gillade hon det?
Har hon bestämt vilken skola det blir?

eastcoastmom sa...

Annika: Praktiken var jättebra! Schibsted är en cool arbetsplats. College, nä, svårt val...

Anneli sa...

Härligt att dottern är hemma igen. Skönt att våren är på gång hos er. Här i Stockholm snöar det och blåser idag, inte alls skönt. Förstår att det är svårt att välja College. Stort steg i livet, flytta hemifrån och kanske långt bort. Min äldsta dotter läser vid Stockholms Universitet och hon har ändrat kurser och inriktning flera gånger. Men all kunskap är bra att ha i bagaget.

Anneli sa...

Lycka till med valet av College!

Anne sa...

Vad mysigt hon är hemma igen, Sixten och katterna är säkert också glada (och hon glad få se dem igen).
En helt annan sak. Flummar jag och minns fel, men beställde inte du Rörstrandporslin för inte såå länge sen? Alltså att du beställde och köpte det här i USA, inte att du köpte det på Sverigebesök. Jag kikade lite online igår och skulle vilja beställa några tallrikar och porslin. Aldrig köpt här utan alltid under besök i Skandinavien men tänkte prova köpa här och tänkte om du hade en website du testat och rekommenderar? Prismässigt av det jag såg igår så ligger priserna med nuvarande kurs på samma som de jag hittade i Sverige, så finns ingen vinst köpa där och ha problem packa med i väska (om man inte där skulle råka hitta nåt kampanjpris, men ordinariepris v ordinariepriser här verkar samma).

eastcoastmom sa...

Anne: Jag köpte Swedish Grace här, först via Design Puplic då de hade bra rea, och sen via Bed Bath and Beyond som också hade rea! Bra priser båda gångerna och kul med svenskt porslin.

eastcoastmom sa...

Anneli: ja det är mycket att tänka på vid val av college, här kostar det ju så mycket pengar också... Och så börjar de flesta plugga direkt efter high school, då de bara är 18 år gamla...

Anne sa...

Tack för tips!!