tisdag, december 02, 2014

Köksön

Gillar vår köksö, den är stor. Nu när de flesta flyttlådorna som hör till köket är uppackade kan man ju faktiskt se hur det ser ut. Barnen har snabbt gjort de där stolarna till sin frukosthörna, kan hända att en del läxor görs där också.

Smet från flyttlådorna här hemma nån timme, till Target, och hittade ett fint grått överkast till Sonen - som han godkände! - och några kattsäkra julgransdekorationer. Hoppas jag.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Den är verkligen superfin! Så stooor och härlig. Underbar yta att jobba på. Jättefin färg och fint mönster på graniten. Vilket superhärligt och snyggt kök ni har fått till er själva i julklapp.
Kram!

eastcoastmom sa...

Precis, det är en julklapp till oss som familj!

Annika sa...

Det ser så fint ut!! Och vad härligt att låda för låda packas upp!
Köksö, underbart att ha en sådan. DET skulle jag också vilja ha!!
Köket i ert hus ser såååååå mysigt och stort ut.

Anne sa...

oh ja, förstår du gillar köksön och kan bara instämma att den ser både fin och rymlig ut. Tummen upp! Kan bara instämma med övriga kommentarer, ert nya kök ser helt fantastiskt ut. Kan tänka mig att i planeringen fanns det ibland perioder då ni tänkte blir det här valet bra, sånt där man ser 100% först när det är på plats. Och ja, allting det ni planerat, bestämt och kört på är ju helt fantastiskt.