torsdag, oktober 25, 2012

Leopard ballerinas

Torsdag i punktform. Desiree har hängt på också, och Annika startade. Me like.

• Nya ballerinaskor. Hittade dem på Carrefour av alla ställen, svåra att motstå, kostade inte ens 10 Euro.

• Förkylningstider. Hela familjen är mer eller mindre sjuka - Sonen värst, stackarn - och barnen rapporterar att flera kompisar är hemma från skolan. Men det är väl synd att klaga, vi är inte ofta sjuka. peppar peppar...

• Fika. Det borde jag göra oftare med vänner. Idag var Norrländskan här på fika, vi pratade om tonåringar, hyra hus, högskolestudier och resor och annat.

• Skolprojekt. Gillar inte alls de projekt barnen gör i skolan ibland. Det blir så mycket extrajobb som inte alls hör till ämnet. Göra en vulkan för Geografi, då ska man hitta material och det ska målas och pyntas för att det ska bli snyggt. Otroligt tidskrävande helt i onödan.

• London! Barnen har midterm break nästa vecka, vi flyger imorron kväll och stannar till onsdag. Jag har inte varit i London på år och dar, så det ska bli fantastiskt kul. Ska köpa med mig engelska tidningar hem.

8 kommentarer:

Martina sa...

Söta ballerinas.
Här är det ocksa förkylt.
Ha det sa trevligt i London!
Kram

eastcoastmom sa...

Tack, visst är de fina, om man har neutrala kläder passar de utmärkt. Förkylningar hör till årstiden. men look out, London here we come!

Liz sa...

Sa fina skor! Skont ocksa att kunna ga i ballerina skor i oktober eller hur? Inte alla forunnat - syftar da pa att manga i Sverige fick sin forsta sno idag! Hu!!

Skolprojekt! Haller sa med dig! Det ar nya projekt har hela tiden, varje vecka en eller tva saker och massa extra jobb. Planscher, poster boards, rita illustrationer och fixa och nu ikvall ska det fixas en karta med massa detaljer...det ar sa mycket extra jobb- timmar!!! - som laggs till presentationer etc istallet for att plugga amnet! Som i varas tex nar Cassie skulle gora sin forsta power point presentation..herregud vad hon/vi satt lange med den for att det skulle vara snyggt, ljudeffecter etc etc...Sa jobbigt for alla!!

Harligt med skollov och London!! Vill ocksa ha skollov!! BADE jag och Cassie ar mer an redo...Har blir det dock inte nagot innan jul, om man inte raknar de tva extra dagarna vid Thanksgiving da....suck!

Hoppas ni far en jattefin tid i London och att familjen hinner friskna till lite!
Stor kram (och tack for den jag fick nyligen, valbehovligt den dagen!!)

Charlie sa ... sa...

Gillar dina punktformer skarpt!

Hoppas alla krya på sig.

London låter urkul. Härligt!

Kram

eastcoastmom sa...

Liz: Höstterminen känns så mycket kortare med en veckas lov mitt i, love it!

Lotta: Vi blir nog bättre snart, ska preppa med nässpray för flighten!

Cari sa...

Höstlov i Spanien samma vecka som i Sverige. Kanske fler länder i Europa som har skollov då? Inte konstigt det blir trångt på alla resmål.
Vi lämnar snön och kylan i Stockholm för värmen i Turkiet.
Önskar er en härlig tid i London.
Och tack för trevlig blogg.

Annika sa...

Tycker det är så KUL att jag blivit trendsettare till detta, och ända skriver jag själv inte i punkt varje torsdag :-)
KUUL!!
OCH det är ju sååå effektivit sätt att skriva på.
OCH roligt att läsa.
Usch vad trist med förkylningar, men det är ju den tiden nu...
Fika, oftare absolut!
NEJ; jag har alltid tyckt illa om skolprojekt eftersom det tar så mkt tid och fldrar måste vara med. Visst blir de fina, men AJ vilken tid det tar.
KUL med London!!
OCH snygga ballerinor.
Kram!

Desiree sa...

Härligt med Londonresan som ni får nästa vecka. Hoppas att ni alla känner er mer friska och krya tills dess. Gillar dina leopard ballerinor. Vilket fynd dessutom.
Ha en skön helg.
Kram!