torsdag, mars 18, 2021

UChicago grad, baby!

 

Han är klar, done, finito! Förra veckan gjorde han sina sista tentor och nu är han klar med college! En quarter innan beräknad tid, bra jobbat. Och det utan att kunna tillgodoräkna sig några AP-kurser, för det tillåter inte just det universitet han studerat vid.

University of Chicago, BA in Economics.

En av de svåraste universitet att bli antagen vid. En av de tuffare utbildningarna, mycket inriktad på matte. Jag skulle kunna fortsätta skryta om den här killen, men nä. 

De senaste två åren har han delat lägenhet med två kompisar som också pluggar på samma college, de pluggar helt olika saker. En av killarna är också färdig nu, den tredje har dragit ner på tempot de sista två quarters och har bara två kurser kvar. Tror att Sonen kommer sakna sina vänner när de slutar, och så katten som en av killarna har, katten Norman.

Nu kommer han hem på söndag, vet inte riktigt hur länge han stannar. I sommar börjar han jobba i Chicago. Det blir ingen stor graduation, examen, vid UChicago, i år är det bara för studenterna pga covid. Men tills dess ska han vila och ta det lugnt. Hoppas vi kan fira hans 22-årsdag här hemma!

Det är han värd.Inga kommentarer: