söndag, augusti 19, 2018

Skönt utan sol

Nästan svalt. Halvgrått dis idag, och skön temperatur under 25C.  Ovanligt för augusti men det är bara att tacka och vara glad.

Renoverad hund. Sixten fick ett välbehövligt bad igår och sen borstade Sonen honom ordentligt. Sixten är otroligt håröm och klagar högljutt när han borstas, men han blev så fin och len. Sen var han såklart ute och smutsade ner sig igen imorse...

Sverigeresa. Imorron måndag flyger Sonen till Sverige. Först Stockholm några dagar och sen vidare till Skåne, han ska göra ett internship på ett företag i Lund under fyra veckor. Det är hans snälla morbror som lovat ta hand om honom och sätta honom i arbete! Kommer bli toppen att se hur svensk företagskultur fungerar, "ingen som har slips här, det är ett it-företag" berättade min lillebror ingenjören.

Lugn augusti. Nu är det verkligen lugna gatan vad gäller trafik och folk överallt här. Augustilugnt. Många har semester de två sista veckorna i augusti. Det skoldistrikt vi tillhör börjar alltid några dagar innan Labor Day, som är första måndagen i september, men det är vanligare att skolorna startat direkt efter. Så nu är det lugna gatan.

Inga kommentarer: