söndag, december 06, 2015

Goda lussekatter

Fick tummen upp av hela familjen när de smakat på lussekatterna jag bakat. För första gången nånsin bakade jag med nån kesellavariant, hittade något på Whole Foods som hette quark, tänkte att det funkar säkert. Och ja, bullarna blev verkligen goda.

Ordning på torpet igen efter att båda tonåringarna hade kompisar som sov över inatt. De var såklart trötta idag. Men jag är glad att de har bra kompisar, så ok.

4 kommentarer:

Anne sa...

Har inte provat kesella/quark-varianter men sett många sådana recept under årens lopp. Härligt det blev lyckat. Kan tänka mig de blir extra saftiga av quarken/kesellan. Jag brukar göra mina med mandelmassa i, mmmmm det blir så himla saftigt, krämigt och gott.

Desiree sa...

De ser jattegoda ut. Bakar garna med kesella nar det galler lussekatter. Kesella och kvark ar samma sak.
Kram!

eastcoastmom sa...

Jag trodde väl det! Har aldrig hittat det förut utomlands.

eastcoastmom sa...

Mandelmassa låter toppen, det skulle den här familjen gilla!