lördag, mars 03, 2012

Lördagsgodis

Det här är nog det bästa med Madrid om man frågar barnen. Godis i lösvikt. Lördagsgodis är heligt för dem.

5 kommentarer:

Brysselkakan sa...

Så det finns lösviktsgodis i Spanien?! Det gör det inte här i Bryssel... Men denna helgen njuter jag av en stor påse godis från Sverige!

Taina sa...

Är det typ Karamellkungen? Ser gott ut i alla fall!

Liz sa...

Ahhh sa gott! Jag ar lite kluven nar det galler losviktsgodis faktiskt! Det ar nog inte bara dagisbaciller som gor att barn och vuxna i Sverige har sa mycket kraksjuka pa vinterhalvaret...Har i USA finns ju knappt kraksjuka!! Dessa plastburkar/plastskopor som tas pa av sa manga hander....hua, sag nagon rapport nagonstans hur mycket baciller det var pa en skopa, varre an en offentlig toalett!! Nej, jag maste nog erkanna att jag hellre koper mitt/barnens godis i slutna plastpasar...aven om det ar ett harligt utval pa godiset i Sverige...Men jag skulle nog bara ta av den hogre raden...iallafall farre hander som pillar pa dom..!

Desiree sa...

Kul att det finns lösviktigsgodis i spanien. Hade nog inte tänkt på det där med skopan och smittspridning men visst kan det ligga lite i det. Men det finns ju så mycket man kommer i kontakt med så vill man försäkra sig ska man nog vänta med att äta sina godisar med fingrarna då man varit ute tills man tvättat sig om händerna. Det ser gott ut hur som haver.
Kram!

Anonym sa...

Själv tycker jag inte om det spanska lösgodiset, men det finns svenska godisbutiker i Madrid;
http://www.oomuombo.com/
http://www.provalo.es/
http://www.sottsalt.com/

Dyrt men gott :)

Carina