Jag har faktiskt Convection oven här, vad heter det på svenska? Så det är enklelt med jämn värme för mig. Varmluftugn!!!
3 paket amerikansk torrjäst blir ett 50 gr svensk färskjäst.
Varm degvätska med socker.
Funkar jättebra! Faktiskt. Och jag som alltid bakat med färskjäst förut, även här i USA, började med torrjäst för ca 2 år sen. Men det FINNS ju färskjäst här i USA.
3 kommentarer:
Åh vad gott det ser ut! Kan du ge mig ett bra recept på bullar med en amerikanske torrjästen (speciellt mängden och temperatur).
Inget konstigt.
Recept från Sju Sorters Kakor.
Jag har faktiskt Convection oven här, vad heter det på svenska? Så det är enklelt med jämn värme för mig. Varmluftugn!!!
3 paket amerikansk torrjäst blir ett 50 gr svensk färskjäst.
Varm degvätska med socker.
Funkar jättebra! Faktiskt. Och jag som alltid bakat med färskjäst förut, även här i USA, började med torrjäst för ca 2 år sen. Men det FINNS ju färskjäst här i USA.
Ok vad bra. Jo jag hittade också färsk jäst men sedan slutade de med det. Men nu ska jag prova torrjästen. 3 paket alltså. Bra!
Tackar :D
Skicka en kommentar