lördag, december 20, 2014

Hej från godisfabriken!

Fudgen blev toppen, nu kokar gräddkolan för fullt. Godisfabrik inför jul, love it!

Eftersom jag inte har ljus sirap testar jag med cooking maple syrup, hoppas det funkar...

5 kommentarer:

  1. Hej! Jag brukar besöka din blogg då och då- den är så himla mysig och alltid spännande att läsa om svenskar utomlands :-) Ville mest säga "hej" då jag läst länge men nog aldrig kommenterat! Önskar er en strålande Jul!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! vad kul. Och hoppas din jul blir bra!

      Radera
  2. Det ser ut som om man skulle kunna äta fudgen direkt som den är! Jag undrar lite hur det blev med julgranen.. Ha en fin jul i 'nya' hemmet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Julgranen står sig, en del nedrivna kulor och kattungarna sover gärna under granen...

      Radera
  3. Så gott! Hittade ljus sirap hos Scandinavian Butik...just in case ;)

    SvaraRadera