måndag, december 17, 2012

Getting into the Christmas spirit

Dags att göra risgrynsgröt.

Jag vet en Ironman och en cheerleader som kommer bli alldeles otroligt glada!

Som grötris använder jag vanligt arborioris, alltså det ris man använder till risotto. Finns i de flesta länder.

4 kommentarer:

  1. Anonym4:47 em

    Jag har använt arborioris också när jag gjort ris à la Malta, funkar ju hur bra som helst.

    Sofia i Aberdeenshire

    SvaraRadera
  2. Mmmm...mums! Klart man ska ha risgrynsgröt såhär till jul. Yum!

    SvaraRadera
  3. DET är ngt jag inte äter till jul.
    Men ni är många som gillar det, så det är bra att det finns ris till det.
    Smaklig måltid!!

    SvaraRadera
  4. Risgrynsgröt är så himla gott. Det har jag faktiskt gjort flera gånger här under december månad. Jag använde mig också av risotto ris. Funkar lika bra som att köpa grötris.
    Kram!

    SvaraRadera